مانور زلزله در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۱ کد : ۸۳۸۹ اخبار

مانورآمادگی در برابر زلزله در خوابگاه دانشجویی ولیعصر(عج) دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مانور زلزله با شرکت 200 نفر از دانشجویان پسر از سوی کانون هلال احمر دانشگاه تبریز و با همکاری جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این مانور شرکت کنندگان با نحوه امداد و نجات مصدومان و به خصوص با شیوه های مختلف قرار گرفتن در فضاهای بسته در هنگام زلزله آشنا شدند.

مانورآمادگی در برابر زلزله در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های کشور بیشتر با هدف افزایش تاب آوری و ارتقاء دانش و مهارت دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه‌ها برای پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از زلزله و رفتار صحیح دانشجویان در مواجه با زلزله بوده و آموزش‌های مربوط به خروج ایمن، حمل صحیح مصدوم به شیوه اصولی توسط نیرو‌های هلال احمر در این مانور ارائه می‌شود.