برگزاری سخنرانی "لیزر در عصر جدید" در دانشکده فیزیک به مناسبت هفته پژوهش

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۵ کد : ۸۳۸۲ اخبار

به مناسبت هفته پژوهش سخنرانی با موصوع "لیزر در عصر جدید"  در سالن کنفرانس دانشکده فیزیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این سخنرانی علمی و تخصصی با حضور دکتر ابراهیم صفری انجام شد.

در این نشست علمی دکتر صفری گفت: نیاز به داشتن دیدگاهی جامع از جهان پیرامون، بشر را به پایه ریزی علوم و فنون جدیدتر برای دستیابی به رمز و راز جهان هستی رهنمون ساخته است. در این میان لیزر به عنوان دستاوردی بی بدیل از سال 1960 خود را به جهانیان معرفی نموده است.

وی افزود: واژه لیزر به معنی "تقویت نور به روش گسیل القایی تابشی" بوده و چشمه های لیزری دارای خواص چهارگانه؛ تکفامی، همدوسی زمانی و فضایی، جهتمندی و درخشایی می باشند.

لازم به ذکر است به مناسبت هفته پژوهش نشست ها، همایش ها ، سخنرانی های علمی و کارگاه های آموزشی مختلف در دانشکده ها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه تبریز آغاز شده است که سخنرانی های علمی در دانشکده فیزیک نیز تا اواسط اسفند ادامه خواهد داشت.