دبیر برنامه و بودجه منطقه سه دانشگاه های کشور منصوب شد

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۶ کد : ۸۱۷۹ اخبار

رضا دهقانی مدیر جدید بودجه، تشکیلات، تحول اداری و بهره وری دانشگاه تبریز به عنوان دبیر برنامه و بودجه منطقه سه کشوری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بخشی از این حکم که به امضاء دکتر محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و تحقیقات و فناوری رسیده، آمده است: نظر به مراتب شایستگی و تجارب ارزنده جناب عالی و با توجه به برگزاری انتخابات آن منطقه، به عنوان دبیر برنامه و بودجه منطقه سه منصوب می شوید.

همین گزارش حاکی است: هدایت و تشریک مساعی دانشگاه های عضو منطقه در خصوص تدوین بودجه ریزی عملیاتی، انتقال تجارب، همراهی و هماهنگی در خصوص تدوین بودجه های سنواتی، پیشنهادی و ساختار هزینه و مباحث ساختاری و تشکیلاتی دانشگاه های عضو، همفکری و تبادل نظر در خصوص آیین نامه های استخدامی، تشکیلاتی و مالی و معاملاتی دانشگاهها و ارائه نظرات اصلاحی، هماهنگی در خصوص انتقال مسائل و مشکلات اعتبارات هزینه ای، اختصاصی و طرح تملک  دارائی های سرمایه ای دانشگاه های عضو، برگزاری جلسات منظم با مدیران طرح و برنامه دانشگاه های عضو، جمع بندی راهکارها و نظرات اصلاحی و پیشنهادات دانشگاه های عضو منطقه  جهت ارائه به ستاد وزارت و هدایت و هماهنگی دانشگاه های عضو منطقه در خصوص اجرای مصوبات و دستورالعمل های مورد توافق در کمیته دبیران مناطق کشوری از جمله وظایف محوله به دبیر برنامه و بودجه منطقه سه می باشد.

یادآور می شود: رضا دهقانی دارای مدرک کارشناسی اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی بوده و رییس اداره برنامه و بودجه، معاون مدیر بودجه، تشکیلات، تحول اداری و بهره وری و ... از جمله  سوابق اجرایی وی است.