استاد دانشگاه تبریز استاندار آذربایجان‌شرقی شد

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۳ کد : ۸۱۶۴ اخبار تصویری
استاد دانشگاه تبریز استاندار آذربایجان‌شرقی شد

دکتر محمدرضا پورمحمدی، استاد تمام گروه آموزشی برنامه ریزی شهری دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز به عنوان چهاردهمین استاندار آذربایجان‌شرقی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در جلسه امروز هیات دولت به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهوری و با تصویب هیات دولت دکتر پورمحمدی استاد دانشگاه تبریز رسماً به عنوان استاندار جدید استان آذربایجان‌شرقی  معرفی شد.

دکترمحمدرضا پورمحمدی متولد ۱۳۳۷، تبریز و  رئیس سابق دانشگاه تبریز است. وی پس از اتمام دوران تحصیلی ابتدائی و متوسطه در سال ۱۳۵۶ وارد دانشگاه تبریز شد و دوره کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری در سال ۱۳۶۳ به پایان رساند و در سال ۱۳۶۵ با استفاده از بورس تحصیلی عازم کشور انگلستان شد و فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته برنامه‌ریزی شهری در دانشگاه کاردیف (UWIST) اخذ کرد.

دکتر پورمحمدی، پس از اتمام تحصیلات در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تبریز فعالیت علمی و آموزشی خود را آغاز کرده و در حال حاضر استاد تمام گروه آموزشی برنامه ریزی شهری دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز است.

چاپ بیش از 90 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 30 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف ۴ جلد کتاب، اجرای ۱۱ طرح پژوهشی و راهنمایی ۹۰ پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و ۱۲ رساله دکتری و رییس دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاون دانشجویی دانشگاه تبریز و رییس دانشکده دانشکده علوم انسانی و اجتماعی از جمله سوابق علمی و  اجرایی وی است.