کارگاه " اکولوژی و منظر شهری" در دانشکده کشاورزی برگزار شد

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۶ کد : ۷۷۲۳ رویدادها و اطلاعیه ها

کارگاه " اکولوژی و منظر شهری" در دانشکده کشاورزی با سخنرانی دو تن از اساتید برجسته از دانشگاه های اتریش و رومانی در تالار شهید سلمانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر اکبر رحیمی دبیر اجرایی و از اساتید گروه مهندسی فضای سبز دانشگاه تبریز با بیان اینکه این کارگاه بر اساس موافقتنامه اراسموس پلاس بین دانشگاه تبریز و دانشگاه سالزبورگ اتریش و بخارست رومانی با هدف استفاده از تجربیات جهانی در زمینه منظر شهری و افزایش بازده اکولوژیکی و گسترش همکاریهای سه جانبه برگزار می شود.
وی افزود: در این کارگاه پروفسور یورگن بروست استاد دانشگاه سالزبورگ اتریش و رئیس انجمن جهانی جامعه و اکولوژی شهری ضمن معرفی این انجمن به ارزیابی اکولوژی و منظر شهری در کشورها و شهرهای مختلف جهان پرداخت و در ادامه ضمن ارزیابی وضعیت موجود شهرها از دیدگاه اکولوژی و منظر، به ارائه راهکارهای اجرایی جهت پایداری منظر و مخصوصا در شهر تبریز تاکید و سپس پروفسور کریستین اوجا از دانشگاه بخارست رومانی ضمن ارزیابی موضوع منظر و اکولوژی در کشور رومانی و مقایسه آن با شهر تبریز، در مورد پایداری و حفظ منظر شهری و استفاده از پتانسیل های بومی برای کاهش میزان مصرف آب سخنرانی کرد.
همین گزارش حاکی است: در نهایت کارگاه با پرسش و پاسخ پایان یافت.