نشست خبری رییس دانشگاه تبریز به مناسبت برگزاری هفتادمین سال تأسیس دانشگاه

۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۱ کد : ۷۴۴۳ اخبار

نشست خبری رییس دانشگاه تبریز به مناسبت برگزاری بزرگداشت هشتمین سده آموزش عالی در تبریز و هفتادمین سال تأسیس این دانشگاه با حضور جمع کثیری از اصحاب رسانه استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه استان گفت: شما خبرنگاران به مثابه دیده‌بان جامعه هستید، اگر امروزه وجود شفافیت در جامعه از مهمترین مطالبات است این امر در سایه  تلاش و عملکرد شما اصحاب رسانه ها ممکن می شود.
دکتر محمد رضا پورمحمدی در ادامه ضمن تشریح برنامه های آیین بزرگداشت هشتمین سده آموزش عالی در تبریز و هفتادمین سال تأسیس این دانشگاه افزود: این آیین با هدف معرفی بهتر ظرفیت‎های علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه در سطح ملی و فراملی و تبدیل  دانشگاه تبریز به یک برند علمی، همچنین معرفی فرهنگ و تاریخ تبریز همزمان با رویداد فرهنگی تبریز 2018 در روزهای ششم و هفتم شهریورماه  سال جاری با حضور مهمانان داخلی و خارخی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این مراسم با حضور حدود 10 مهمانان  از اتحادیه های مهم دانشگاهی جهان و نیز کشورهای گرجستان، ترکیه، آذربایجان و روسیه و مسئولان، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و اساتید نمونه و چهره‎های ماندگار شهر برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این برنامه توسط جامعه حامیان این دانشگاه برگزار می‎شود، البته ما از جامعه حامیان که متشکل از متمولان و خیران شهر هستند، بیش از کمک مالی، به دنبال کمک های فکری نیز هستیم.
رییس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه برای جشن هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تبریز حدود ۷۰ برنامه در طول سال در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برگزاری همایش ها، افتتاح برخی پروژه‎های عمرانی با اعتبار بیش از 50 میلیارد تومان، تهیه کتب مختلف و سالنامه با محوریت نخبگان،  اساتید و مشاهیر برجسته دانشگاه، ایجاد موزه تصویری تاریخی دانشگاه از آن جمله هستند.
وی رونمایی از سرود دانشگاه با آهنگ سازی استاد بزرگ موسیقی ایران فرهاد فخرالدینی و شعر استاد شهریار با تنظیم صالح سجادی، ضرب سکه، تمبریادبود و ... از دیگر برنامه های این آیین ذکر کرد.
رییس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به برخی ظرفیت های این دانشگاه در حوزه های مختلف گفت: دانشگاه تبریز برند این استان و  شهر تبریز است ولی با این وجود درخور شایسته این شهر و دانشگاه برای جهانیان و حتی داخل کشور معرفی نشده که این آیین در همین راستا برگزار می شود.
به گفته وی دانشگاه تبریز دارای سه موزه مهم‌ شهدا، موزه علوم طبیعی و موزه‌ تاریخ و فرهنگایران بوده و این موزه به مناسبت هفتادمین سالروز تاسیس دانشگاه پذیرای بازدید دانشجویان خواهد بود و در کنار آنها موزه تاریخی تصویر این دانشگاه نیز ایجاد می شود.
دکتر پورمحمدی با تاکید بر این‌که دانشگاه تبریز یک شهرک دانشگاهی است، افزود: هرآنچه که برای زندگی در یک شهر اعم از فروشگاه ها، بازارچه ، فرهن سرا ها، خشکشویی، نانوایی، استادیوم ورزشی، سالن سینما، کتابخانه، خوابگاه، فضای سبز و... لازم است، در دانشگاه تبریز وجود دارد.
وی در ادامه با تاکید بر این که برای معرفی شایسته و بیشتر دانشگاه تبریز و ربع رشیدی تلاش بیش از این نیاز است، گفت: ربع رشیدی در عصر خویش دانشگاهی بین المللی و کارآفرین بوده که دانشگاه های پیشرفته امروز جهان به دنبال آن هستند و دانشگاه تبریز در این راستا حرکت می کند.
رییس دانشگاه تبریز تاکید کرد: تبریز به برکت مدنیت و تاریخش، همواره سربلند بوده و بی‎دلیل نبود که مغول‎ها پس از آن همه ویرانی در شهرهای مختلف در تبریز کتابخانه دانشگاه تاسیس کردند و این نشان از مدنیت قوی تبریز است که آنها را تغییر داد و در این ارتباط نیز رسانه‎ها باید به رسالت خود در این میان عمل کرده و برای معرفی هر چه بهتر دانشگاه تبریز و شهر تبریز تلاش کنند.
همین گزارش حاکی است: در ادامه این نشست خبرى همچنین  رییس دانشگاه تبریز به برخی دیگر از سوالات جمعی از اصحاب رسانه استان از جمله جایگاه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی، توسعه ارتباط صنعت با دانشگاه، فعالیت دانشجویان، پذیرش دانشجو و ایجاد رشته در رشته های مختلف از جمله علوم ارتباطات، زبان ترکی، توسعه همکاری های بین المللی، نحوه همکاری دانشگاه در برگزاری و مشارکت در برخی همایش ها و کنفرانس ها، فعالیت دانشجویان در عرصه های مختلف و ... پاسخ دادند.