با حمایت جامعه حامیان دانشگاه تبریز؛ آیین هفتادمین سال تأسیس دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۸ کد : ۷۴۰۲ اخبار

آیین بزرگداشت هشتمین سده آموزش عالی در تبریز و هفتادمین سال تأسیس دانشگاه تبریز با حمایت جامعه حامیان این دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، برای جشن هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تبریز حدود ۷۰ برنامه در نظر گرفته شده که از جمله آنها می توان به برگزاری همایش، تهیه کتب مختلف با محوریت نخبگان،  اساتید و مشاهیر برجسته دانشگاه، سالنامه تاریخی دانشگاه، ایجاد نمایشگاه دائمی تاریخچه مصور دانشگاه، چاپ تمبر یادبود، تجلیل از برترین های دانشگاه و افراد موثر در توسعه دانشگاه تبریز بویژه خیرین، تهیه سرود دانشگاه، ضرب سکه، مبادلات علمی و فرهنگی دانشگاه تبریز با شهرهای خواهرخوانده تبریز و ... اشاره کرد.
همین گزارش حاکی است: در این رابطه چندین نشست نیز برگزار شده که آخرین جلسه به صورت صبحانه کاری  هیات مدیره کانون حامیان اوایل هفته جاری در باغ تحقیقاتی گیاه شناسی دانشگاه تبریز برگزار شد.