آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز برترین شبکه آزمایشگاهی دانشگاه های کشور انتخاب شد

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۱ کد : ۷۳۴۰ اخبار

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز با 28 پله صعود نسبت به سال گذشته رتبه برتر آزمایشگاهی در میان دانشگاه های کشور و جایگاه 17 را در بین کل  شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی کشور به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: درچهارمین دوره ارزیابی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی، آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه با 28 پله صعود نسبت به سال قبل در رده 17 بالاتر از تمام دانشگاه های کشور قرار گرفته است.

دکتر اصغر عسگری در ادامه به بیان اینکه اکثر مراکزی که بالاتر از دانشگاه تبریز قرار گرفته اند، مربوط به بخش خصوصی هستند، تصریح کرد: آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه این جایگاه را دربین 174 مرکز بدست آورده است.

به گفته وی بر اساس ارزیابی صورت گرفته از سوی شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی که در راستای رتبه بندی عملکرد مراکز عضو در سال 96 بوده است آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز با کسب 469/21امتیاز جایگاه 17 را بدست آورده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز اضافه کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز همچنین در سال گذشته توانسته بود در 17 پارامتر شیمی عنوان معتمد سازمان محیط زیست کشور را بدست آورده بود که در حال حاضر تعداد پارامترهای قابل اندازه‌گیری این آزمایشگاه که مورد تأیید اداره کل محیط زیست است به 29 پارامتر رسیده است.