پنج مقاله استاد دانشگاه تبریز در « دانشنامه حافظ وحافظ پژوهی» منتشر شد

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۹ کد : ۷۳۳۸ اخبار

پنج مقاله دکتر محمّد خاکپور هیات علمی دانشگاه تبریز در « دانشنامه حافظ وحافظ پژوهی» با سرویراستاری بهاءالدین خرمشاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در «دانشنامۀ حافظ و حافظ پژوهی» از میان مدخل‌های این اثر گران‌قدر، پنج مدخل مهمّ «خانقاه»، «شطح و طامات»، «کابین یا کاوین که به نوعی تصحیح دو بیت از دیوان حافظ است»،«حافظ پژوهی جدید در تبریز» و «مدایح حافظ» در 60 صفحه از سوی دکتر خاکپور عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز نوشته شده است.

در میان این مدخل‌ها، مقالۀ «مدایح حافظ» یکی از مدخل‌های پر استناد معرفی و در مصاحبه‌ها و نیز روی جلد و مقدمه دانشنامه از آن نام برده شده است.

همین گزارش حاکی است:«دانشنامۀ حافظ و حافظ پژوهی» در طیّ چهار سال(1397-1393) در چهار جلد با بیش از 1800 مدخل در 2650 صفحه و سرویرستاری استاد بهاءالدّین خرّمشاهی، مترجم توانا، محقّق خستگی ناپذیر، قرآن پژوه و حافظ شناس برجسته و بنیان‌گذار چندین دایره المعارف مهمّ ایرانی و اسلامی و به سرپرستی دکتر عبدالله جاسبی منتشر شده است.

همچنین در به سامان رسیدن این طرح چهارده نفر از اعضای فرهنگستان زبان و ادبیّات فارسی، بیش از60 نفر از استادان دانشگاه‌های ایران و اکثر حافظ پژوهان معاصر همکاری کرده‌اند.

خاطر نشان می شود: تالیف کتاب «هزار‌و یک شب دریا»،  چاپ و ارایه 35 مقالۀ  در مجلات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و همایش‌های داخلی و خارجی، ویراستاری چند کتاب چاپ دانشگاه تبریز از دیگر آثار علمی و پژوهشی دکتر محمد خاکپوراست

.