تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت(ع) دانشگاه تبریز

۰۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱ کد : ۷۲۹۷ اخبار

در مراسمی از 46 برگزیده مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت(ع) دانشجویی دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین با بیان اینکه به برکت انقلاب، ارزش های دینی، اعقتادی و معنوی در کشورمان رشد قابل ملاحظه داشته است، گفت: در جامعه ای که در آن فرهنگ قرآنی، اخلاقی و دینی حاکم باشد آن جامع توسعه می یابد. لذا باید سبک زندگی قرآنی را در جامعه سازی و نهادینه کرد و باید سبک زندگی قرآنی در جامعه نهادینه شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود نقش دانشگاهیان و نخبگان جامعه را در ترویج، گفتمان سازی قرآنی تعیین کننده بیان کرد و افزود: متولیان امر در دانشگاه ها با برگزاری مسابقات، جشنواره ها، همایش ها، نشست ها، حمایت و سوق دادن بخش از پایان نامه ها به این سمت و حمایت از کانون ها و تشکل های این بخش گام های موثری در نهادینه کردن ترویج فرهنگ قرآنی بر می دارند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه قرآن کریم کتابی جاویدان و معجزه همیشه ماندگار پیامبر اکرم(ص) است، گفت: قرآن کتاب زندگی و هدایت جوامع بشری است و از این رو با تامل عمیق در آیات آن می توان آثار ارزشمند آن را به عینه مشاهد کرد.

حجت الاسلام محمد انوری، در ادامه با تاکید بر اینکه همه افراد با به بکارگیری سبک زندگی قرآنی در همه امورات خود می توانند به مراحل تعالی و کمال برسند، یادآور شد: نباید قرآن فقط در برخی مراسم و آیین های خاص استفاده شود، چرا که این کتاب نقشه راه هدایت و سعادت همه جوامع بشری به حساب می آید و بر این اساس باید به نحو شایسته از آن بهره مند شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز یادآور شد: برای تروج فرهنگ قرآنی در جامعه باید از تمامی امکانات و ابزارها از جمله ظرفیت های هنر و رسانه استفاده کرد.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در آیین ضمن ارایه گزارشی از روند برگزاری این جشنواره گفت: برگزاری جشنواره قرآن و عترت از جمله برنامه های دیرپایی است که در حوزه ترویج فرهنگ آموزه های دینی و قرآنی در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم آن است.

دکتر سجاد توحیدی با بیان اینکه سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت ملی دانشجویی در 6 بخش و در 33 رشته برگزار شد، اضافه کرد: در بخش دانشگاهی این جشنواره در این دانشگاه که با مشارکت بیش از 200 دانشجو برگزار شد که در نهایت 36 دانشجو در بخش معارفی و آوایی و 10 دانشجو در بخش های هنر، ادبی و پژوهشی حائز رتبه برتر شدند و از بین این افراد 46 نفرحایز رتبه های برتر شدند.

خاطر نشان می شود: این فعالیت ها زیر نظر معاونت فرهنگی اجتماعی انجام می شود و در سال گذشته بیش  از 2000 برنامه فرهنگی، دینی، سیاسی و مناسبتی در دانشگاه تبریز اجرا شده است.