درخشش دانشگاه تبریز در رتبه بندی معتبر تایمز

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۳ کد : ۷۲۳۸ اخبار

بر اساس اعلام رتبه بندی تایمز در سال 2018 دانشگاه تبریز رتبه 101-150 دنیا را در بین دانشگاه هایی که در دوره طلایی آموزش عالی ایجاد شده اند، به خود اختصاص داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس آخرین رتبه بندی اعلام شده تایمز در سال 2018  از دانشگاه های جوان که در دوره طلایی آموزش عالی در بین سال های 1945  تا 1967 ایحاد شده اند، این دانشگاه رتبه 101-150 دنیا را  به خود اختصاص داده است.
دانشگاه تبریز در این رتبه بندی با کسب 25 امتیاز در بخش آموزش، 6/14 در حوزه پزوهش، 2/35 در بخش استناد، 2/41 در حوزه در آمد از محل صنعت و 16 امتیاز در بخش چشم انداز بین المللی این جایگاه را بدست آورده است.
همین گزارش حاکی است: از ایران دانشگاه های شریف، امیر کبیر، شیراز، شهید بهشتی، فردوسی و اصفهان در این رتبه بندی قرار دارند.
 یادآور می شود: سیستم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی تایمز، یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بوده و اولین بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری تایمز و کیواس منتشر شد. در سال ۲۰۱۰ تایمز همکاری خود با کیواس را قطع کرده و قرارداد همکاری را با مؤسسه تامسون رویترز امضاء نموده است و بعد از  آن با روش‌شناسی جدیدی این رتبه‌بندی را ارائه می دهد.