به مناسبت روز معلم؛ از اساتید بازنشسته دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۷۰۷۳ اخبار

به مناسبت روز معلم؛ از 5 استاد بازنشسته دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم ضمن تبریک روز معلم گفت: اساتید این دانشگاه و در این میان اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی سرمایه های بزرگ دانشگاه هستند که امروز تعدادی از آنها بازنشسته می شوند.

دکتر محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه دانشکده کشاورزی از جمله دانشکده های پرافتخار، قدیمی و بزرگ دانشگاه تبریز است، تصریح کرد: در این دانشکده اساتید بزرگ و تاثیرگذاری مشغول به فعالیت هستند و یا بازنشسته شده اند که امروزه از آنها با عزت و سربلندی یاد می شود.

وی با تاکید بر اینکه دوران بازنشستگی فصل جدیدی برای هر فرد بازنشسته به شمار می رود، خاطر نشان کرد: انتقال دانش و تجربیات این افراد برای نسل امروز و فردا ضروری است و بر این اساس باید پای درس این اساتید با تجربه نشست و از آنها یاد گرفت.

دکتر باب اله حیاتی، رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز نیز در این آیین ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان و تبریک روز معلم، هدف از اجرای این مراسم را تقدیر از 30 سال تلاش صادقانه 5 تن از اساتید بازنشسته این دانشکده عنوان کرد.

همین گزارش حاکی است: همچنین در این مراسم دکتر محمدرضا نیشابوری و دکتر فرخ خوئی به نمایندگی از اساتید بازنشسته به ارایه دیدگاه ها و نکته نظرات خود پرداختند.

یاد آور می شود: در این مراسم از زحمات اساتید بازنسشته دکتر مصطفی ولیزاده، دکتر محمدرضا نیشابوری، دکتر یحیی عجب شیرچی، دکتر محمد شکیبا و مهندس صمد تراب فام تجلیل و تقدیر شد.