با غبار روبی مرقد مطهر شهدای گمنام، برنامه های هفته خوابگاههای دانشگاه تبریز آغاز شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۷۰۵۶ اخبار

با آیین غبار روبی مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز برنامه های هفته گرامیداشت خوابگاههای دانشجویی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام انوری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، در این آیین شهداء را نماد اتحاد، وفاق و همدلی مردم ایران بیان کرد و گفت: اگر چه در کشور، سلایق مختلف وجود دارد اما شهدا مورد احترام و حرمت همه آنهاست و باید از ظرفیت این شهدای گرانقدر در راستای اتحاد و همدلی، استفاده بیش از این شود.
وی در ادامه ترویج فرهنگ اسلامی و راه آرمانهای شهدا را در میان همه دانشجویان بویژه دانشجویان خوابگاهی مهم توصیف نمود و افزود: این دانشجویان با دوری از خانواده مسائل و مشکلات خاص خود را دارند لذا باید با تدوین برنامه های پرمحتوا و آموزنده به حل آنها کمک نمود و در عین حال از فراغت و تلطیف محیط خوابگاه نیز نباید غافل شد.
دکتر حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، نیز در حاشیه این آیین با تشریح برنامه های مختلف هفته خوابگاههای دانشجویی گفت: این هفته فرصت ویژه ای جهت شناساندن اهمیت خوابگاه‌ها و رسیدگی به مشکلات و مسائل خوابگاهیان است.
 وی تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، افزایش مشارکت دانشجویان در اداره خوابگاه‌ها، خودباوری، بهبود کیفیت زندگی در خوابگاه های دانشجویی، ترویج فرهنگ زندگی جمعی، آشنایی مسئولین با مشکلات دانشجویان جهت تلاش در رفع آنان، جلب همکاری و مشارکت نهادهای شهری در ارتقاء سطح خدمات رفاهی خوابگاهی، ترویج فرهنگ ایثار با الگو پذیری از شهدای علم و فرهنگ و ترویج خوابگاه سازی توسط خیرین به عنوان ارزشی اسلامی را از دیگر اهداف و برنامه های این هفته ذکر کرد.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته  جشنواره غذاهای محلی، مسابقات مختلف ورزشی، انتخاب اتاق نمونه دانشجویی، رصد شبانگاهی اجرام آسمانی، کارگاه سلامت دانشجویان دختر در خوابگاه شهدا، ویزیت رایگان دانشجویان در مرکز بهداشت و مستقر شدن پزشک عمومی  و ویژه زنان در خوابگاه شهدا،  انجام تست قند خون و اندازه گیری فشار خون برای دانشجویان در معرض خطر ابتلا به دیابت در مرکز بهداشت دانشگاه، کارگاههای مشاوره، کوه پیمایی و حضور در نماز وحدت بخش و عبادی سیاسی جمعه برگزار و اجرا خواهد شد.
یادآور می شود : هفته گرامیداشت خوابگاههای دانشجویی از 15 لغایت 21 اردیبهشت ماه سالجاری در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.