کارگاه تخصصی بیوانفورماتیک پیشرفته در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۹ کد : ۶۸۹۳ رویدادها و اطلاعیه ها

اولین کارگاه تخصصی بیوانفورماتیک با موضوع "سیستم بیولوژی: microRNA ها و سرطان" در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کارگاه یک و نیم روزه و ویژه محققان و دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری رشته های علوم زیستی و علوم پایه پزشکی بوده و شرکت کنندگان با مفاهیمی اساسی همچون ژنهای جدید دخیل در بروز بیماریها به ویژه سرطان (ژنهای microRNA)، نحوه کشف ژنهای جدید و کار با آنها در آزمایشگاه، پیشگوئی اهداف آنها با برنامه های بیوانفورماتیکی و همچنین نحوه ترسیم و آنالیز شبکه های ژنی در برنامه Cytoscype آشنا شدند.
 همین گزارش حاکی است: رشته بیوانفورماتیک یک دانش بین رشته ای (ژنتیک، کامپیوتر و ریاضی) در مقطع ارشد و دکتری می باشد که در آن از نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری برای تفسیر اطلاعات زیستی موجود در محتوای ژنتیکی و پروتئینی موجودات زنده استفاده می کنند. از مهرماه 1397، دانشگاه تبریز نیز اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته جدید و کاربردی خواهد کرد.
خاطر نشان می شود: کارگاه تخصصی بیوانفورماتیک برای اولین بار در شمالغرب کشور با همکاری مرکز نوآوری دانشگاه و با تدریس دکتر اسماعیل بابایی دانشیار دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز در اسفندماه سالجاری برگزار شد.