کارگاه آموزشی T.O.T در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد : ۶۸۶۴ رویدادها و اطلاعیه ها

از  سوی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز کارگاه آموزشی T.O.T برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر شهرام واحدی، رییس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: پیرو دستورالعمل دفتر مشاوره سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کارگاه آموزشی تربیت مربی تیم سازی و تسهیل گری ویژه همیاران سلامت روان در دانشگاه تبریز برگزار شد.
رییس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز افزود: در این کارگاه محورهایی همچون آموزش همسانان و اعتمادسازی، فعالیت همسانان و متغیرهای گروه هدف، مفاهیم پایه در خودکشی، اعتیاد و مفاهیم پایه و پیام های محوری، باورهای شایع و اشتباه در مورد اعتیاد و ایدز، ایدز و شناخت عوامل خطر و معرفی برنامه بتا( نقش همیاران در پیشگیری از خودکشی) مطرح و ارائه شد.
دکتر شهرام واحدی، اضافه کرد: این کارگاه در دو روز، 16 ساعت و ویژه دانشجویان همیاران سلامت دانشگاه تبریز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.