همایش روز مهندسی در دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۸ کد : ۶۸۰۵ رویدادها و اطلاعیه ها

همایشی به مناسبت روز مهندس و تولد خواجه نصیرالدین طوسی با حضور شهردار تبریز و جمعی از دانشجویان رشته های مختلف مهندسی در دانشکده مهندسی عمران تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، ایرج شهین باهر، شهردار تبریز در این آیین با بیان اینکه بخش عمده  رفاه، آسایش و اطمینان‌ جامعه در عرصه‌های مختلف زندگی، مرهون دانش و ذوق مهندسان است، تصریح کرد: مهندسان قشر فعال و توانمند جامعه هستند و باید به وجود چنین انسانهای فرهیخته و با استعداد در جامعه افتخار کرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه باید جایگاه مهندسان در جامعه مشخص باشد، یادآور شد: امروزه مشکلی که این قشر دارد این استکه کار مهندسان از سوی افراد غیرمتخصص و غیر مهندس انجام می شود و مهندسان به حاشیه برده شدنده اند.
شهردار تبریز در این زمینه تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از ساخت و سازها از سوی افراد غیر متخصص و غیر متعهد انجام می شود که خرابکاری آنها به نام مهندسان تمام می شود.
شهین باهر در ادامه با تاکید بر اینکه کار مهندسان ماندگار است، یادآور شد: هویت و افتخارات جوامع از سوی مهندسان خلق می شود و از این رو باید با تدوین برنامه های مختلف به کار مهندسان در جامعه ارج نهیم.
همین گزارش حاکی است؛ سعید پورشریفی، رییس سابق شورای اصلاح طلبان استان آذربایجان شرقی از دیگر سخنرانان این مراسم بود که در این آیین به نقش سازنده دانشگاه ها و قشر مهندس در توسعه کشور سخنرانی نمود.
یادآور می شود: پرسش و پاسخ و اهدای جایزه به جمعی از شرکت کنندگان در این مراسم از دیگر برنامه های این مراسم بود که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار شد.