نشست ادبی قلم های بیدار در دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۲ کد : ۶۷۹۷ رویدادها و اطلاعیه ها

نشست ادبی قلم های بیدار با نگاهی تحلیلی بر ادبیات خاطره نگاری هشت سال دفاع مقدس از سوی بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز این نشست با حضور معصومه سپهری نویسنده کتابهای پرفروش نورالدین پسر ایران و لشگر خوبان برگزار شد.
سپهری در این نشست در باره ماهیت خاطره، راهی که در خاطره نویسی طی کرده ایم و ناگفته ها و نانوشته های دو کتاب خویش گفتگو کرد.

وی کتاب لشکر خوبان را بر اساس خاطرات مهدیقلی رضایی و نورالدین پسر ایران را مطابق خاطرات نورالدین  عافی از رزمندگان لشکر ۳۱ عاشورا تالیف و تدوین نموده است.
خاطر نشان می شود؛ معصومه سپهری دانشجوی دکتری فلسفه دانشگاه تبریز است که در عرصه شعر، داستان و مطبوعات نیز فعال است و رهبر انقلاب بر کتاب های او در حوزه دفاع مقدس تقریظ نموده اند.