مشاور عالی رییس و دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه تبریز منصوب شدند

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۷ کد : ۶۶۰۶ اخبار تصویری

دکتر محمدمقدم واحد و دکتر محمدتقی اعلمی بترتیب به سمت مشاور عالی رییس و دبیر هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز با صدور احکامی جداگانه دکتر محمد مقدم واحد را به سمت مشاور عالی رییس دانشگاه  و دکتر محمدتقی اعلمی را به سمت دبیر هیات اجرایی جذب  اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز منصوب نمود.

یادآور می شود: دکتر محمد مقدم واحد، استاد تمام گروه آموزشی مهندسی زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است که چاپ بیش از280  مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 250 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف 12 جلد کتاب (از جمله کتاب سال کشور و کتاب قابل تقدیر دانشگاه تهران)، استاد نمونه کشوری در سال 81، پژوهشگر نمونه استان، پژوهشگر نمونه نظام مهندسی کشاورزی از فعالیت های علمی اوست. معاونت پژوهش و فناوری، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، مدیریت تحصیلات تکمیلی و مدیریت گروه زراعت و اصلاح نباتات نیز از جمله سوابق اجرایی وی است.

دکتر محمدتقی اعلمی، استاد تمام گروه آموزشی سازه های آبی دانشکده عمران دانشگاه تبریز است. چاپ بیش از80 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 100 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف یک جلد کتاب، اجرای 2 طرح پژوهشی از جمله فعالیت های علمی اوست. معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت پشتیبانی و توسعه منابع، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تبریز و مدیر امور امور فرهنگی و فعالیتهای فوق برنامه  از سوابق علمی و  اجرایی این استاد دانشگاه تبریز است.

همین گزارش حاکیست: رییس دانشگاه تبریز طی نامه ای از زحمات دکتر محمدعلی متفکر آزاد در زمان تصدی  دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز تشکر و قدردانی نمود.