معاونان جدید دانشگاه تبریز منصوب شدند

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۸ کد خبر : ۶۶۰۵ اخبار تصویری

از سوی دکتر محمدرضا پورمحمدی، معاونان جدید پشتیبانی و توسعه منابع، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز  به استناد ماده 5 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاهها، با صدور احکامی دکتر حمیدرضا قاسم زاده را به سمت قائم مقام رییس و معاون پشتیبانی و توسعه منابع، دکتر علی حسین زاده دلیر را به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر اصغر عسگری را به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب نمودند.

یادآور می شود: دکتر حمیدرضا قاسم زاده، استاد تمام گروه آموزشی مهندسی ماشین آلات کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از65 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 20 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف 4 جلد کتاب، 3 ثبت اختراع را در کارنامه خود دارد. دریافت جایزه بین المللی ORS انگلستان، عضو انجمن مهندسان کشاورزی و زیستی آمریکا و سردبیری و عضویت در مجلات مختلف علمی از دیگر کارهای علمی وی است. همچنین معاون پشتیبانی و توسعه منابع ( 2 دوره)، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، عضو هیات مدیره و مدیرعامل کارخانه بنیان دیزل و مدیرعامل و عضو هیات مدیره مرکز تحقیقات صنایع سنگین از جمله سوابق اجرایی دکتر قاسم زاده است.

همین گزارش حاکیست؛ دکتر علی حسین زاده دلیر، استاد تمام گروه آموزشی مهندسی آبیاری دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از 100 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی و در همایش های ملی و بین المللی، تالیف 2 جلد کتاب، اجرای 3  طرح پژوهشی از فعالیت های علمی اوست. معاون پشتیبانی و توسعه منابع ، رییس دانشکده کشاورزی، مدیر امور خدمات آموزشی، معاون آموزشی و معاون اداری مالی در دانشگاه تبریز و دانشگاه محقق اردبیلی از جمله سوابق اجرایی اوست.

دکتر اصغر عسگری، استاد تمام گروه آموزشی حالت جامد و الکترونیک پژوهشکده فیزیک کاربردی و تحقیقات ستاره شناسی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از100 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 150 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای 28 طرح پژوهشی (چهار مورد خارج از کشور و شش مورد خارج از دانشگاه) از فعالیت های علمی اوست. استاد تمام دانشگاه استرالیای غربی و عضویت در انجمن نانو تکنولوژی استرالیا، انجمن فیزیک آمریکا و ایران و رییس پژوهشکده فیزیک کاربردی و تحقیقات ستاره شناسی، رییس مرکز تحقیقات علوم پایه، مدیر گروه فوتونیک، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه تبریز و دبیر شبکه نانو فناوری استان از جمله سوابق علمی و  اجرایی وی است.

همین گزارش حاکیست: رییس دانشگاه تبریز طی احکام جداگانه ای از زحمات دکتر محمد مقدم واحد، معاون سابق پژوهش و فناوری و دکتر محمدتقی اعلمی، معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی در زمان تصدی تشکر و قدردانی نمود.