۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۴ کد خبر : ۶۶۰۳ اخبار

با هدف تقویت فعالیت های مشترک علمی، دانشگاه تبریز و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، با اشاره به این که گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی از اصلی ترین موضوعات این تفاهم نامه است، گفت:  استفاده مطلوب از توانایی ها و ظرفیت های تحقیقاتی و آموزشی و اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی، تقویت بنیه پژوهشی و آموزشی، جهت دهی به پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای طرفین و انجام بازدیدهای علمی از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
دکتر محمد مقدم واحد، با تاکید بر تعهدات طرفین در این تفاهم نامه افزود: همکاری و تبادل اطلاعات در تدوین سیاست ها، برنامه-ها و نیازهای پژوهشی، اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک، برگزاری همایش ها،کارگاه های تخصصی و دوره¬های آموزشی، مشارکت در کمیته های علمی، پژوهشی و تخصصی، انتشارآثار علمی و دستاوردهای تحقیقاتی و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی از تعهدات دو طرف می است.
وی اضافه کرد: دفتر ارتباطی شرکت ملی پخش فرآورده¬های نفتی در دانشگاه تاسیس می شود با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه تبریز و فراهم بودن امکان دسترسی به روز آمدترین فناوری و دانش های فنی در جهان، فناوری های مورد نیاز شرکت توسط این محققین دانشگاه در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی قرار گیرد.
خاطر نشان می شود: این تفاهم نامه علمی و پژوهشی در 5 ماده و 5 تبصره به امضاء مهندس محمدرضا متقیان، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه آذربایجان شرقی و دکتر محمد مقدم واحد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز رسید.
لازم به ذکر است: انعقاد تفاهم نامه های علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه از اولویت های دانشگاه تبریز در چندین سال اخیر بوده است.