با هدف حمایت بیشتر؛ نشست هیات رییسه دانشگاه، بنیاد نخبگان استان و دانشجویان نخبه دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۶۰۰ اخبار

نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه تبریز، بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی و گروه حمایت از استعدادهای درخشان با حضور دانشجویان مشمول  جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 97-96 با هدف حمایت های بیشتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین شما دانشجویان استعدادهای درخشان را بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور دانست و گفت: باید به خودتان افتخار کنید که خدواند متعال این توانمندی و ظرفیت برای خدمت به کشور را به شما اعطا کرده است.
دکتر محمدرضا پور محمدی افزود: عنوان دانشجوی نمونه و برتر برند دانشگاه و شما است و باید برای حفظ آن و رسیدن به درجه بالاتر نباید از هیچ کوششی دریغ نمایید.
رییس دانشگاه تبریز اضافه کرد: در حال حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی، بیش از هر زمان دیگر به افراد با استعداد و نخبه نیاز است و از این رو ضروری است ضمن حمایت های لازم از شما دانشجویان با استعداد، برای رسیدن به موفقیت های دیگر در حد توان سرمایه گذاری لازم صورت گیرد.
دکتر مهرداد امامی، رییس بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های مجموعه مذکورگفت: بنیاد نخبگان همچون لوکوموتیوی است که هر کسی می تواند سوار آن بشود به شرط اینکه افراد با استعداد و نخبه ای در سطح ملی بوده و آن تاثیرگذاری لازم را داشته باشند.
وی در ادامه افزود: هم اکنون این بنیاد از افرادی حمایت می کند که در سطح ملی و جهانی در رشته و تخصص خود برتر بوده و یقینا درآینده فردی موفق و تاثیرگذار برای جامعه خواهند بود.
رییس بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: شما دانشجویان با استعداد برتر و سرمایه های بزرگ کشور هستید، در واقع نیروی محرکه توسعه کشور در جنبه های مختلف به شما وابسته است و ما مسئولان و دستگاه های متولی نیز در حد توان از شما حمایت خواهیم کرد.
دکتر حمید احمدی رییس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز نیز در این آیین با ارایه گزارشی از روند وضعیت این گروه به تاریخچه، رسالت و وظایف گروه حمایت از استعدادهای درخشان، بهبود فرایند اطلاع رسانی و احیای شورای استعدادهای درخشان، پذیرش دانشجو بدون آمون در مقاطع تحصیلات تکمیلی، المپیاد علمی استعدادهای درخشان و نحوه اهدای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان پرداخت.
به گفته وی در حال حاضر در دانشگاه تبریز حدود 500 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی عضو این گروه هستند.
همین گزارش حاکی است: در این نشست همچنین جمعی از دانشجویان استعداد درخشان و نخبه دانشگاه تبریز به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداختند .