همایش ملی گردشگری و کسب و کار در ورزش در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۶ کد خبر : ۶۵۸۶ اخبار

اولین همایش همایش ملی گردشگری و کسب و کار در ورزش، با رویکرد تبریز2018؛ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر یعقوب بدری آذرین، دبیر علمی این همایش با اعلام این خبر گفت: این همایش در چهار محور گردشگری ورزشی ( گردشگری ورزشی در پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، گردشگری رویداد ورزشی، اقتصاد گردشگری ورزشی، عوامل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی گردشگری ورزشی، فناوری و گردشگری ورزشی، جاذبه های گردشگری ورزشی وخصوصی سازی در گردشگری ورزشی)، کسب و کار ورزشی ( کسب و کارهای کوچک و مولد در تولیدات و خدمات ورزشی، سازمان های مردم نهاد( سمن ها)، جامعه شناسی و روانشناسی کسب و کار، ملاحظات حقوقی کسب و کار ورزشی، بازار، بازار یابی و برند در کسب و کار ورزشی و مدل های طراحی کسب و کار ورزشی)، کارآفرینی ورزشی ( اکوسیستم کارآفرینی ورزشی، کارآفرینی فردی و سازمانی، کارآفرینی در ورزش دانشگاهی، استراتژی های کارآفرینی ورزشی و روش های آموزشی و تربیتی در کارآفرینی ورزشی) و اقتصاد ورزشی ( اقتصاد مقاومتی در ورزش، شاخص های کلان اقتصادی در ورزش، تجارت بین المللی در ورزش، چالش های اقتصادی باشگاه های ورزشی، اقتصاد جهانی در ورزش و سرمایه گذاری در ورزش) برگزار می شود.
دبیر علمی اولین همایش ملی گردشگری و کسب و کار در ورزش، با اشاره به برگزاری همایش در دهم اسفندماه سالجاری، افزود: پذیرش مقالات از 15 آبانماه سالجاری آغاز و تا سی ام دیماه ادامه خواهد داشت و نتایج مقالات در دهم بهمن ماه اعلام شده و متقاضیان شرکت در همایش تا 20 بهمن فرصت ثبت نام خواهند داشت.
رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز، اضافه کرد: دکتر محمدرسول خدادادی، دبیر اجرایی این همایش بوده و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه پیام نور استان، شهرداری تبریز، اداره کل ورزش و جوانان استان، موسسه آموزش عالی آزاد چرخ نیلوفری و انجمن مدیریت ورزشی ایران و انتشارات طنین دانش در برگزاری این همایش همکاری دارند.
یادآور می شود: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش به نشانی http://conf.isc.gov.ir/tsb96 مراجعه یا با شماره تلفن 33393247 - 041 دبیرخانه تماس حاصل فرمایند.