توسط اساتید دانشگاه تبریز صورت گرفت؛ چاپ بیش از ۲۴۰۰ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۱ کد : ۶۵۴۵ اخبار

رییس دانشگاه تبریز از چاپ بیش از 2400 مقاله اساتید این دانشگاه در مجلات معتبر داخلی و خارجی در طول یکسال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، با اعلام اینکه در یکسال گذشته تعداد 1431 مقاله در JCR, WOS, Scopus چاپ و نمایه شده است،گفت: از این تعداد، 288 مقاله در  مجلاتQ2  (مجلات 25% اول JCR) و 219 مقاله در مجلات2Q (مجلات 25% دوم JCR)   منتشر شده است.

رییس دانشگاه تبریز، افزود: در این مدت 197 مقاله مشترک اساتید این دانشگاه با پژوهشگران و نویسندگان خارجی به چاپ رسیده است.

وی یادآور شد:  علاوه بر مقالات فوق144 مقاله  نیز در سایر پایگاه های معتبر بین المللی چاپ و نمایه شده است.

دکتر پورمحمدی همچنین با اشاره به چاپ و نمایه 812 مقاله  علمی پژوهشی در مجلات ISC از آذرماه سال 95 تا آذر 96، اضافه کرد: از این تعداد نیز  62 مقاله در مجلاتQ1  (مجلات 25% اول ISC) و 58 مقاله در مجلاتQ2  (مجلات 25% دوم ISC )منتشر شده است.

خاطر نشان می شود: دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه قدیمی کشور در حال حاضر با داشتن 800 نفر هیات علمی و بیش از 24 هزار دانشجو  یکی از دانشگاه‌های سطح یک و جامع کشور به حساب می‌آید.