کارگاه آموزشی علامت شناسی و تشخیص اولیه اختلات شایع روانشناختی در دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۲ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۵۴۰ اخبار

کارگاه آموزشی علامت شناسی و تشخیص اولیه اختلات شایع روانشناختی و نحوه ارجاع موارد شناسایی شده به مراکز درمانی در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر شهرام واحدی، رییس مرکز مشاوره دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: این کارگاه به منظور پیشگیری، توانمندسازی و ارتقای سلامت روان دانشجویان از سوی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان مرکز مشاوره دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گفته وی این دومین کارگاه آموزشی در سال جاری است که از سوی این کانون برگزار و اولین کارگاه آن دوره TOP تربیت مربی در حوزه پیشگیری از ایدز بود.
همین گزارش حاکی است: کارگاه آموزشی علامت شناسی و تشخیص اولیه اختلات شایع روانشناختی و نحوه ارجاع موارد شناسایی شده به مراکز درمانی با تدریس دکتر شهرام واحدی، رییس مرکز مشاوره و دکتر مصطفی زارعان، استاد  علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد.