چهارمین نشست مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه های منطقه سه کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۶ کد : ۶۵۱۷ اخبار

چهارمین نشست مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه های منطقه سه کشور با حضور دانشگاه های این منطقه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رضا اسدپور، دبیر منطقه سه دانشگاه های کشور در این آیین گفت: این نشست به منظور ایجاد وحدت رویه، انتقال تجربیات همدیگر و هم اندیشی برای مدیریت بهتر این حوزه در دانشگاه ها برگزار می شود.

مدیر منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه تبریز با اشاره به دستور چهارمین نشست این جلسه افزود: همفکری در باره امور کار گزینی اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی و وحدت رویه در این خصوص از جمله اصلی محور این نشست بود.

به گفته وی در این نشست یک روز به مسایلی چون نحوره بکار گیری و ارتقای جانبازان و رزمندگان، ساماندهی نیروی انسانی، به کار گیری بازنشسته ها، برررسی آیین نامه های استخدامی و ... پرداخته شد.

همین گزارش حاکی است: این نشست با حضور دانشگاه های منطقه سه کشور ( تبریز، ارومیه، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، صنعتی ارومیه، مهندسی بناب، محقق اردبیل، مراغه و هنر اسلامی تبریز برگزار شد.