با حضور دانشگاه تبریز برگزار شد؛ نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۵ کد : ۶۵۱۶ اخبار

هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با ارائه آخرین طرح های محققین و پژوهشگران دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این نمایشگاه طرح هایی همچون پهباد عمود پرواز، محلول استخراج RNA، اسکراپو مرطوب (تصفیه کننده آلاینده کارخانه ها)، بند چسبی کامپوزیتی، صفحه نمایش دوطرفه، دستگاه نمک پاش و ... از سوی محققان و پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان دانشگاه تبریز به نمایش گذاشته شده بود.
همین گزارش حاکیست؛ از دستگاه هولوگرام سه بعدی (تبلیغاتی) نیز برای اولین بار در این نمایشگاه توسط دکتر حسن بیگلری ارائه و مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.
خاطر نشان می شود؛ این غرفه با حمایت معاونت پژوهش و فناوری ازسوی روابط عمومی دانشگاه تبریز در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که از 22 الی 26 آذر ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، دایر شده بود.