دبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه سه کشور منصوب شد

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۸ کد : ۶۵۱۲ اخبار

دکتر حسین امامعلی­ پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، به عنوان دبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه سه کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در حکمی که در این ارتباط از سوی دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان صادر شده، آمده است: در اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص منطقه­ بندی دانشگاه­ها و موسسات آموزش­عالی کشور به 10 کلان منطقه و با عنایت به سوابق و تجربیات ارزنده در حوزه دانشجویی، بدینوسیله جنابعالی به عنوان دبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه سه کشور به مدت دو سال منصوب می­ شوید.

همین گزارش حاکیست: تبادل تجارب و افزایش بهره ­مندی سطوح ستادی وزارت علوم از نظرات کارشناسان و مدیران حوزه دانشجویی دانشگاه ­ها و مراکز آموزش عالی از اهداف وظایف شورای دبیران مناطق است.

خاطر نشان می­شود: دکتر حسین امامعلی ­پور، در دو دور قبلی شورای معاونان دانشجویی منطقه سه کشور نیز به عنوان دبیر شورا انتخاب شده بود.