دانشگاه تبریز، جزو برترین های پیشرو در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی کشور( گزارش تصویری)

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۴ کد : ۶۵۱۱ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز در تابستان امسال با تعمیر، تجهیز و بهبود فضای خوابگاهی، سلف سرویس ها جزو دانشگاه های پیشرفته کشور بوده است.

گوشه ای از این اقدامات به شرح زیر و به روایت تصویر بازگو می شود:

*  3 خوابگاه  با رتبه‌های ۳و ۴ در  این دانشگاه وجود دارد که در تابستان 96 با اعمال تغییراتی ارتقاء یافته و ضمن تعمیر و بازسازی به سیستم جدید و پرسرعت اینترنت، فرش، موکت، پرده، دستگاه های تندرستی، نورپردازی مجهز و رنگ آمیزی شده اند.

* تعمیر، بازسازی و تجهیز سلف مرکزی برادران، افتتاح و توسعه رستوران های آزاد دانشجویی و تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی و خرید دو دستگاه ظرفشویی بزرگ و پیشرفته از  کشور آلمان از دیگر اقداماتی است که برای رفاه دانشجویان دانشگاه تبریز انجام شده است.
در حال حاضر ۲۴ هزار دانشجو در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند و امکانات رفاهی مناسبی به آنان ارایه می شود  که  دو منویی بودن غذا در سلف های مرکزی، ارایه یارانه در سلف های آزاد با تنوع غذایی  و  ارایه خوبگاه به صد درصد واجدین شرایط، از آن جمله است.