در اولین نشست سالانه مدیران دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور: انتخاب طرح های اساتید دانشگاه تبریز به عنوان برتر

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۹ کد : ۶۵۰۶ اخبار

در اولین نشست سالانه مدیران دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور، طرح اساتید دانشگاه تبریز به عنوان طرح برتر انتخاب شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جشنواره طرح مشترک دکتر سیروس خُرّم، عضو هیات ‌علمی گروه فیزیک پلاسما و دکتر محمدصادق ذاکر حمیدی، دانشیار گروه فوتونیک پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز با عنوان"سیستم نُوین تَصفیه آب و پَساب با کاویتاسیون پلاسمایی" به عنوان طرح برگزیده پژوهشی – کاربردی از سوی وزارت نیرو انتخاب شده است.
همین گزارش حاکی است؛ در این راستا لوحی به امضای دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این محققان اهدا شده که در آن آمده است: انتخاب طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی سیستم حذف فلزات سنگین به ظرفیت 10 لیتر بر ثانیه به روش کاویتاسیون پلاسمایی را به عنوان طرح برگزیده پژوهشی – کاربردی از سوی وزارت نیرو، خدمت جنابعالی تبریک عرض می نمایم. از تلاش های ارزنده شما و سایر همکاران و دست اندرکارن طرح که در راستای توسعه، رشد و شکوفایی کشور عزیزمان گام برداشته اید، قدردانی بعمل می آید.
از خداوند متعال برایتان تداوم توفیقات را در عرصه علم و فناوری و خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران، مسئلت می نمایم.
اضافه می نماید: در آبان ماه سال جاری در پنجمین نمایشگاه و جشنواره نوآوری وفناوری ربع رشیدی نیز این طرح حزو طرح های برتر و برگزیده انتخاب شده بود.