بزرگداشت روز حسابدار در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۰ کد : ۶۴۸۹ اخبار

مراسم بزرگداشت روز حسابدار  با حضور حسابداران مدیریت امور مالی، در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم گفت: برگزاری مراسم روز حسابدار، در حقیقت تجلیل از همکاران این حوزه است که با تلاش بی وقفه از دو اصل سرعت و دقت در کار خود  استفاده می کنند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: در هر امری، عشق به کاری که انجام می دهیم بسیار مهم است و در حقیقت، یکی از اصول مهم در دنیا، رضایتمندی شغلی و انجام  امور با تمام توان است که این شاخصه در همکاران دانشگاه تبریز وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کارکرد یک سیستم و سازمان، شبیه کارکرد اجزای مختلف بدن است. اگر همه اجزای ارگان وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهند نتیجه آن سرور، بهجت و بهره وری خواهد شد. اما اشکال در بخشی از این دستگاه، دیگر بخش ها را نیز با مشکل مواجه خواهد کرد.
رییس دانشگاه تبریز همچنین متذکر شد: به روز کردن اطلاعات  و همگامی با پیشرفت های کنونی، از الزامان حسابداری است. چرا که در جهان امروز حسابداری سنتی جایگاهی ندارد و یادگیری حسابداری نوین از طریق یادگیری و برگزاری دوره های تخصصی ضروری به نظر می رسد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز، ضمن تبریک روز حسابدار گفت: در بزرگترین سرمایه هر جامعه ای، نیروی انسانی بزرگ ترین سرمایه است و در همین راستا، تجلیل از آنها در مناسبت های مختلف، ابتکاری ارزشمند و موجب دلگرمی در انجام امور است.
حجت الاسلام انوری افزود:برخی از شغل ها مثل معلمی از شئونات الهی به حساب می آید. شغل حسابداری هم چنین است چرا که خداوند متعال نیز حسابرس بوده و بندگان هم باید به حساب خودشان رسیدگی بکنند.
وی متذکر شد: حسابدار کارش حساس است و کسی که کارش حساس باشد، باید از تهذیب نفس و تزکیه  بیشتر برخوردار باشد. همچنان که بزرگان عرفان توصیه کرده اند هرکس روزها در محل کارش، امور حساس تری داشته باشد، باید شب هایش نیز استغفارش بیشتر شود.
بر پایه همین گزارش، مدیر امور مالی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم گفت: از سال 1386 روز 15 آذر، رسما به عنوان روز حسابدار انتخاب شد و در دانشگاه تبریز نیز، این مراسم، سومین دوره بزرگداشت روز حسابدار است که برگزار می شود.
محمدحسین رضاوند در ادامه به اهداف مدیریت امور مالی اشاره کرد و افزود: افزایش سرعت عمل و کاهش حجم عملیات، افزایش رضایتمندی ارباب رجوع، ایجاد و استقرار سیستم جامع اطلاعات حسابداری و مدیریت و ارتقاء جایگاه حسابداری و مدیریت امور مالی در دانشگاه به عنوان بازویی توانمند، از اهداف این مدیریت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به تدوین برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت اشاره کرد و گفت: شناسایی امور موازی واحدهای مختلف و تجمیع آنها، به روز رسانی امور عقب افتاده، استقرار حسابداری تعهدی، سامانه سپاری برخی امور، طراحی نرم افزار مشترک برای حسابداری واحدها، تمرکز پرداخت ها و کاهش حجم اسناد و افزایش رضایتمندی از آنجمله است.
مدیر امور مالی دانشگاه تبریز همچنین به گزارش  امور انجام گرفته در ادارات مختلف این مدیریت پرداخت.