نمایشگاه " اتاق آسمان" در دانشگاه تبریز گشایش یافت

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۶ کد : ۶۴۸۳ اخبار

نمایشگاه  خیریه نقاشی کودکان مبتلا به سرطان تحت عنوان" اتاق آسمان" در دانشگاه تبریز  بر پا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه در هفت غرفه شامل غرفه های آثار نقاشی کودکان مبتلا به سرطان، دل نوشته، دست های رنگی، نقاشی زنده، و ... برای بازدید علاقمندان دایر شده است.
در این نمایشگاه 69 اثر از کودکان مبتلا به سرطان جهت فروش عرضه شده که از این تعداد 9 اثر آن مربوط به کودکان ناشنوا است.
بر اساس این گزارش، درآمد حاصل از فروش نمایشگاه بعنوان کمک هزینه درمان کودکان مبتلا به سرطان اهداء خواهد شد.
همین گزارش حاکی است: این نمایشگاه از سوی کانون فرهنگی- خیریه آینه دانشگاه تبریز از 18 لغایت 22 آذر ماه جاری از ساعت 9:30 الی 16 برای بازدید علاقه مندان در ساختمان مرکزی دانشجویان نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز دایر شده است.