رییس شورای مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه سه منصوب شد

۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۴ کد : ۶۴۷۷ اخبار

محمود عادلی شهیر، مدیر امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات دانشگاه تبریز، به عنوان رییس شورای مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه سه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکمی که از سوی دکتر محمد روشن، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده، آمده است: نظر به مراتب تخصص و شایستگی جناب عالی در امور حقوقی و در راستای اجرای مصوبه 776 شورای عالی انقلاب فرهنگی، قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت متبوع و شیوه نامه منطقه بندی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان " رییس شورای مدیران حقوقی دانشگاههای منطقه سه" منصوب می شوید.

خاطر نشان می شود: محمود عادلی شهیر، دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی بوده و مشاور رییس دانشگاه، مدیریت حراست، مدیریت امور اداری، عضو کمیته رسیدگی به تخلفات کارکنان دانشگاه تبریز از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.