کسب رتبه دوم رشته حفظ کل قرآن کریم در جشنواره ملی دانشجویان کشور توسط دانشجوی دانشگاه تبریز

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۷ کد خبر : ۶۴۶۲ اخبار

رسول آزمایش، دانشجوی دکتری دانشگاه تبریز موفق به کسب رتبه دوم رشته حفظ کل قرآن کریم در سی ودومین جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم اختتامیه سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان سراسر کشور، با معرفی برگزیدگان نهایی در رشته حفظ کل قرآن کریم و قرائت تحقیق در بخش برگزار شد که رسول آزمایش در رشته حفظ کل قرآن کریم و بخش دانشجویان، رتبه دوم را کسب کرد.

خاطر نشان می شود: رسول آزمایش، دانشجوی دوره دکتری رشته فیزیک – حالت جامد دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز است.

همین گزارش حاکی است:  سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان سراسر کشور از ششم تا هشتم آذرماه به میزبانی وزارت بهداشت در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.