بازدید قائم مقام رییس دانشگاه تبریز از پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۹ کد خبر : ۶۴۶۰ اخبار

دکتر حمیدرضا قاسم زاده، قائم مقام رییس دانشگاه تبریز از پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بازدید از فعالیت های 6 سال اخیر پژوهشکده، آمار طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه، تعداد مقالات ISI اعضای هیات علمی این پژوهشکده، تعداد سمینارها و همکاری های بین المللی و پروژه های انجام شده و در دست اقدام، در قالب پوستر، بخشی از این دیدار بود.

برپایه همین گزارش، قائم مقام دانشگاه تبریز از نمایشگاه دستاوردهای اساتید و دانشجویان پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز شامل عینک هوشمند تنظیم خودکار نور به مقتضای نیاز، اجاق خورشیدی با قابلیت کار در هوای ابری، آینه بی نهایت با کاربرد در کف زمین، چاقوی  پلاسمایی با قابلیت برش با کرین و لامپ پلاسمای تولید ازن و ... بازدید نمود

خاطر نشان می شود: در این دیدار برخی از نیازهای پژوهشکده به تجهیزات، همچنین توانمندی های آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به یادآوری است: پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی به عنوان یکی از پژوهشکده های فعال سال گذشته در عقد قراردادهای پژوهشی و کسب درآمد اختصاصی با مبلغ بیش از دویست میلیارد ریال  در میان تمامی دانشکده ها و واحدهای دانشگاه مقام اول را کسب کرده است.