۱۰ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۹ کد خبر : ۶۴۵۳ اخبار تصویری

بر اساس اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)، 10 استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: بر اساس اطلاعات استخراج شده از این پایگاه علمی معتبر جهان، 10 محقق دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: دکتر علیرضا ختایی در حوزه شیمی و مهندسی، دکتر سیامک طلعت اهری در حوزه مهندسی و علوم کامپیوتر، دکتر ابراهیم بابائی، دکتر سعید زینالی هریس، دکتر سید محمد سید محمودی، دکتر محمد امجدی، دکتر سید حسین حسینی و دکتر مرتضی یاری دریامان در حوزه مهندسی، دکتر بابک قنبرزاده در حوزه علوم کشاورزی و دکتر جلال شیری در حوزه علوم کامپیوتر از این دانشگاه به عنوان طلایه داران علم ایران در جهان به حساب می آیند.
به گفته وی، تعداد ارجاعات و استنادهای صورت گرفته به پژوهش های این محققان در ۱۰ سال اخیر از جمله معیار های این انتخاب بوده است.
یادآور می شود: در اعلام قبلی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) نیز پنج استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار داشتند.