همایش HIV در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۷ کد خبر : ۶۴۵۰ اخبار

از سری برنامه های کمپین بهداشت فردی، همایش HIV  در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس مرکز بهداشت دانشگاه تبریز گفت: همایش HIV در راستای اجرای کمپین بهداشت فردی برنامه دفتر سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف آگاهی بخشی، پیشگیری و شناخت این بیماری برگزار شد.
دکتر حسین ساعی افزود: در این کمپین مسایل مربوط به بهداشت فردی در قالب سخنرانی در خوابگاه ها، برگزاری ایستگاه سلامت جهت کنترل وزن قد فشارخون و قند و  توزیع بروشورهای بهداشتی انجام گرفت در نهایت، همایش اصلی همزمان با روز جهانی HIV برگزار شد.
رییس مرکز بهداشت دانشگاه تبریز اضافه کرد: در این همایش، مرتضی سعادتخواه، کارشناس بهداشت استان آذربایجان شرقی، ضمن معرفی HIV عوامل بیماری زا، راه های انتقال، علایم و تشخیص این بیماری به سخنرانی پرداخت.
خاطر نشان می شود: برگزاری مسابقه علمی و فرهنگی، شعرخوانی، اهدای جایزه و  تست سریع تشخیص HIV،  کنترل قند، فشارخون و کنترل وزن از دیگر برنامه های این همایش بود.
متذکر می شود: همایشHIV هشتم آذر  ماه سالجاری توسط همیاران سلامت دانشجویی مرکز بهداشت دانشگاه تبریز، با حضور دانشجویان در تالار شهید شفایی این دانشگاه برگزار شد.