استاد دانشگاه تبریز نایب رییس اتحادیه اروپایی - آسیایی علوم ورزشی شد

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۸ کد : ۶۴۴۹ اخبار

دکتر سعید دباغ نیکوخصلت استاد دانشگاه تبریز به عنوان نایب رییس اتحادیه اروپایی- آسیایی علوم ورزش انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی علوم ورزشی و اولین گردهمایی اساتید اروپایی-  آسیایی علوم ورزشی که در ترکیه برگزار شد دکتر سعید دباغ نیکوخصلت به عنوان نایب رییس اتحادیه علوم ورزشی اروپا – آسیا انتخاب شد.
همین گزارش حاکیست: تبادل دانشجو و استاد، راه اندازی نشریه بین المللی و برگزاری نشست ها و کنگره های علوم ورزشی از اولویت های کاری این اتحادیه اروپایی -  آسیایی است که به شکل غیر انتفاعی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
خاطر نشان می شود:  دکتر سعید دباغ نیکوخصلت، دانشیار گروه آموزشی فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز بوده و  چاپ 45 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 60 مقاله در همایش های علمی و بین المللی، تالیف و ترجمه 5 کتاب، ارائه ایده برتر جشنواره اختراعات و ابتکارات در سال 92، مدیریت گروه و ریاست دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز، عضویت در دوره پنجم و ریاست کمیسیون توسعه پایدار و محیط زیست شورای اسلامی شهر تبریز از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.
همچنین وی دارای عناوین مختلف قهرمانی جهان در رشته کاراته، مدیر فنی و مربی تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران است.
یادآور می شود: نشست بعدی  این مجمع نیز برای سیاستگذاری و تصویب هدف های آتی در اردیبهشت ماه سال آینده در کنستانای رومانی برگزار خواهد شد.