امضای قراردادهای مختلف پژوهشی در دانشگاه تبریز

۰۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۷ کد : ۶۴۴۵ اخبار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از انعقاد ۶۱ قرارداد پژوهشی و ۲۳ قرارداد برگزاری دوره های مهارتی- فناورانه در طول سال گذشته در این دانشگاه با شرکت ها و سازمان ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد مقدم واحد در این ارتباط گفت: ارزش قراردادهای پژوهشی منعقد شده، از آبان ۹۵ تا آبان ماه سال جاری با شرکت ها و سازمان های مختلف بیش از ۹۵میلیارد ریال شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز افزود: صنایع دفاعی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت ملی صنایع مس ایران، پژوهشگاه نیرو، شرکت گاز استان، شرکت شهرک های صنعتی استان، شرکت آب و فاضلاب استان، توزیع نیروی برق تبریز، پتروشیمی تبریز، سازمان قطار شهری تبریز و ... از جمله این سازمان ها، نهادها و شرکت ها هستند که با آنها عقد قرارداد شده است.
دکتر مقدم واحد تعداد قراردادهای برگزاری دوره های مهارتی- فناورانه در طول یک سال گذشته را حدود ۲۳ تا عنوان کرد و افزود: اعتبار این قراردادهای نیز به ارزش بیش از ۱۱میلیارد ریال بوده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریزتصریح کرد: ارزش قراردادهای پژوهشی و دوره های مهارتی- فناورانه منعقد شده، از آبان ۹۵ تا آبان ماه سال جاری با شرکت ها و سازمان های مختلف  بالغ بر ۱۰۶ میلیارد ریال بوده است.
به گفته وی در طول همین مدت نیز ۲۶طرح تحقیقاتی به ارزش بیش از ۴۵میلیارد ریال از طرح های منعقد شده سال های قبل خاتمه یافته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز تصریح کرد: همچنین در طول یک سال گذشته یک هزار و ۲۵۵ دانشجو به دوره های کارآموزی معرفی و ۸۶ مورد هم بازدید دانشجویی از مراکز صنعتی و سازمان ها صورت گرفته است.