قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بازدید از دانشگاه تبریز؛ عملکرد دانشگاه تبریز در بهبود مسائل رفاهی دانشجویان در کشور نمونه است

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد خبر : ۶۴۰۳ اخبار

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بهمراه هیات همراه از تجهیزات رفاهی دانشجویی دانشگاه تبریز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر عباس قنبری، در این بازدید با اشاره به فعالیت ستاد مهر صندوق رفاه دانشجویان برای تعمیر، تجهیز و بهسازی فضاهای دانشجویی بویژه خوابگاه­ها با مشارکت دانشگاه­ها در سال تحصیلی جدید، گفت: برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی و تعمیر و تجهیز آنها صورت گرفته تا خوابگاه های رتبه پایین به رتبه‌های بالا ارتقاء یابند.

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان، ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه تبریز در راستای بهبود فضاهای خوابگاهی و تغذیه، افزود: دانشگاه تبریز، در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی  پیشرو و جزو برترین های کشور بوده و انتظار می رود دانشگاه های منطقه نیز با الگو برداری از اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه خود را به سطح مناسبی از ارائه خدمات برسانند.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، نیز در این بازدید با اشاره به حمایت صندوق رفاه دانشجویان از بهبود فضای خوابگاهی گفت: ۳ خوابگاه  با رتبه‌های ۳ و ۴ در  این دانشگاه وجود دارد که در تابستان امسال با اعمال تغییراتی ارتقاء یافته اند و در کنار تعمیر و بازسازی، سیستم های جدید و پرسرعت اینترنت، فرش، موکت، پرده، دستگاه های تندرستی، نورپردازی و رنگ آمیزی انجام شده است.

دکتر حسین امامعلی پور، با اشاره بر اقدامات صورت گرفته در حوزه تغذیه دانشجویی برای صنعتی شدن، افزود: تعمیر، بازسازی و تجهیز سلف مرکزی برادران، افتتاح و توسعه رستوران های آزاد دانشجویی و تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی و خرید دو دستگاه ظرفشویی پیشرفته از کشور آلمان که در مصرف آب و نیروی انسانی صرفه جویی فوق العاده دارند از جمله اقدامات  صورت گرفته در دانشگاه تبریز است.

خاطر نشان می شود: مهندس جعفری، مدیر حوزه راهبری خوابگاه و تغذیه صندوق رفاه در این بازدید قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان را همراهی می کردند.

یادآور می شود: اخیرا دانشگاه تبریز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یکی از 10 دانشگاه برتر و پیشرو در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی کشور معرفی شد.