حضور گسترده دانشگاه تبریز در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۱ کد خبر : ۶۳۹۸ اخبار

دانشگاه تبریز با نزدیک ۴۰ طرح و محصول دانش بنیان در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در تبریز حضوری گسترده دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در این نمایشگاه آخرین اختراعات و دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید، محققان و شرکت های دانش بنیان دانشگاه تبریز در غرفه های مختلف موضوعی از جمله غرفه کلینیک صنعت و جامعه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
در این نمایشگاه طرح ها و محصولات دانش بنیانی همچون سیستم نوین تصفیه آب و پساب با کاویتاسیون پلاسمایی، آزمایشگاه سپهر سامانه های پردازش هوشمند ریانه ای، نرم افزار شبیه ساز عامل امداد و نجات، اجاق خورشیدی قابل حمل تمام اتوماتیک با قابلیت تبدیل نور مرئی به مادون قرمز، مدلسازی و ساخت دستگاه ژنراتور دی الکتریک الاستومری، واحد تولید و پرورش کرک، طراحی عینک آفتابی با قابلیت تنظیم درجه تاریکی  و یا رنگ بصورت دستی و خودکار و دستگاه ایجاد سوختگی در پوست با قابلیت تنظیم درجه سوختگی ارایه شده است.
از دیگر ایده ها و طرح ها می توان به سیستم امنیتی آنلاین خودرو، دوچرخه با قابلیت تولید برق، میز لپ تاپ ارگونومیک سازگار با ویژگیهای آناتومیک انسان، سنتز نانوکامپوزیت بنتونیت اکسید روی و کاربرد آن در تصفیه پساب صنعتی، سامانه جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیلی داده ها از شبکه های اجتماعی، سری آموزش های آکادمیک انرژی های تجدید پذیر و ... اشاره کرد.
همچنین در این نمایشگاه کلینیک صنعت و جامعه دانشگاه تبریز در قالب یک غرفه مستقل به منظور ارتباط هر چه بیشتر و تنگاتنگ با صنایع استان در سالن پروین اعتصامی برای بازدید علاقمندان دایر شده است.
همین گزارش حاکی است: پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی از ۲۰ تا ۲۴ آبان از ساعت ۱۴ تا ۲۱ در نمایشگاه بین المللی تبریز دایر است.