انتشار دو کتاب از دکتر داوود کیانی فرد

۰۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۷:۴۵ کد : ۶۳۹ رویدادها و اطلاعیه ها
انتشار دو کتاب از دکتر داوود کیانی فرد

اخیرا دو کتاب از دکتر داوود کیانی فرد ، استادیار بخش بافت شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز تاًلیف  شده است.
کتاب «درسنامه کاربردی بافت شناسی اختصاصی» را  انتشارات پژوهش های دانشگاه  در سال 1394 و چاپ اول با قیمت 120000 ریال منتشر کرده است.
امروزه استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در ابعاد مختلف تحقیقات زیستی امری مهم به شمار می آید. با توجه به اهمیت آشنایی با چگونگی کار با حیوانات آزمایشگاهی، کتاب حاضر سعی دارد تا با استفاده از تصاویر میکروسکوپی، درک صحیحی از ویژگی های میکروسکوپی اندام های مختلف بدن پستانداران را به مخاطبان ارایه نماید. در این میان، موش سفید آزمایشگاهی یکی از پستانداران پر کاربرد در زمینه مطالعات زیستی بوده فلذا، در این کتاب سعی شده تا بافت های مختلف این پستاندار مورد مطالعه قرار گیرد. فصل اول این کتاب به مطالعه بافت شناسی اندام های موش سفید آزمایشگاهی پرداخته، در فصل دوم، روش های استاندارد نمونه برداری و آماده سازی بافت گنجانده شده است.

کتاب«بافت شناسی دستگاه ادراری و تناسلی» را نیز انتشارات فکر سبز در سال 1394 و چاپ اول با قیمت85000 ریال روانه بازار کرده است.
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: "بافت شناسی علم مطالعه اندام های بدن در مقیاس میکروسکوپی است. این علم از جمله علوم پایه و اصلی در رشته دامپزشکی است. پایه آسیب شناسی بسیاری از بیماری ها در حیوانات بر مبنای درک صحیح از ساختمان میکروسکوپی سلول ها، بافت ها و اندام ها است. دستگاه ادراری و تناسلی ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و شناخت بافت شناسی این دستگاه ها نه تنها برای دانشجویان، بلکه برای دامپزشکان بالینی در رشته های مختلف در بعد تشخیص و درمان بیماری های ادراری تناسلی بسیار حائز اهمیت است. کتاب حاضر به مطالعه بافت شناسی دستگاه های ادراری و تناسلی در پستانداران اهلی می پردازد".
کتاب حاضر دارای دو بخش بافت شناسی دستگاه های ادراری تناسلی و اصطلاحات تخصصی مربوط به این دستگاه ها بوده که در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. یکی از مزایای این کتاب استفاده از لغات و اصطلاحات تخصصی در خصوص بافت شناسی دستگاه های ادراری و تناسلی جهت استفاده دانشجویان دامپزشکی در مقاطع مختلف تحصیلی است.