هیات رییسه دانشگاه تبریز با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کردند

۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۸ کد خبر : ۶۳۶۷ اخبار تصویری
هیات رییسه دانشگاه تبریز با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کردند

هیات رییسه دانشگاه تبریز با دکتر مجید خدابخش، استاندار استان آذربایجان شرقی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار بر اهمیت نقش دانشگاه ها و مراکز علمی در تحولات استان اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان به عنوان قشر فرهیخته جامعه نقش تعیین کننده ای در گشودن گره های موجود در صنعت، کشاورزی، مسایل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارند و از این رو باید از توانمندی ها، ایده ها و خلاقیت های آنها به بهترین نحو استفاده کرد.
دکتر مجید خدابخش در ادامه با تاکید بر اینکه امروزه منابع دولت محدود و کارهای پیش رو فوق العاده گسترده و وسیع است، افزود: اساتید دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی باید در حوزه مختلف استان ورود نمایند، از جمله ما با مازاد محصولات کشاورزی، نظیر سیب و انگور و فراوری تبدیل و صدور آنها، رکود صنعت سیمان، مسایل بلبرینگ سازی، ماشین سازی، احیای دریاچه ارومیه، تبریز ۲۰۱۸ و ده ها مسئله دیگر مواجهه هستیم که حل آنها فقط به دست دانشمندان و عالمان ممکن است.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه باید با همفکری همدیگر، به  یک مدل توسعه علمی دست بیابیم، تصریح کرد: به همین منظور لازم است جلساتی مجزار و مرتب با اساتید برگزار کنیم و ضمن ارایه انتظارات خود و مدیریت استان، دانشگاهیان را برای حل مشکلات ترغیب نماییم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه  به اهمیت کلینیک صنعت که توسط دانشگاه راه اندازی شده اشاره کرد و گفت: اگر این روزها صنعت استان دچار چالش و مشکلات متعدی است، باید در این کلینیک، ضمن بررسی مشکلات با نگاه تخصصی، آنچه برای رفع موانع صنایع به صورت مشخص و کاربردی لازم و ضروری است، ارایه شود و مدیریت استان نیز در خصوص رفع آنها چاره اندیشی کند.
وی همچنین با اشاره به طرح های کلان توسعه در صنایع پتروشیمی و پالایشگاه تبریز که ۵۰ درصد آن باید ساخت داخل باشد، افزود: این امر بازار گسترده و فرصت کاری بزرگ برای متخصصان، صنعت گران و نیروی کار ماهر استان است .
دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز نیز در ابتدای این آیین، ضمن ارایه گزارش مبسوطی از وضعیت دانشگاه تبریز، به اقدامات انجام شده در آن پرداخت.
وی گفت: در طول چهار سال گذشته این دانشگاه در رتبه بندی های معتبر خارجی نظیر لایدن، تایمز، یو اس نیوز و تامسون رویترز پیشرفت های محسوسی داشته که نشانگر حرکت رو به جلوی دانشگاه تبریز است.
رییس دانشگاه تبریز حضور تاثیرگذار در عرصه بین المللی، تعریف، برنامه ریزی و تسهیل پذیرش دانشجویان خارجی، اجرای طرح های مشترک با سایر دانشگاه های مختلف دنیا، حضور موثر در مسایل صنعت و جامعه و اجرای طرح های بزرگ در صنعت از جمله در مس، پتروشیمی، بخش آب و نظایر آن را از دیگر اقدامات این دانشگاه برشمرد و افزود: حمایت از ایده های اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مراکز رشد که محصولات آنها به مرحله تجاری سازی نیز رسیده، از کارهای مثبت صورت گرفته برای تولید ثروت و تبدیل ایده به پدیده است.
دکتر پورمحمدی، در ادامه به کارهای انجام یافته در بخش فرهنگی، رفاهی و عمرانی اشاره کرد و یادآور شد: تا دهه فجر سه طرح عمرانی در شهرستانهای اهر، مرند و پردیس خلعت پوشان به بهره برداری خواهد رسید و برای تحرک بیشتر چند طرح عمرانی این دانشگاه نیز خواستار حمایت استاندار شد.
همین گزارش حاکی است: همچنین در این نشست حجت الاسلام محمد انوری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز در خصوص تسهیل ارتباط دانشگاه با جامعه برای اثرگذاری بیشتر دانشگاه و بهره مند شدن صنعت و جامعه از ظرفیت های اساتید و دکتر محمدعلی حسین پور فیض، رییس پارک علم و فناوری استان و استاد دانشگاه تبریز به گزارش مبسوط از وضعیت و عملکرد پارک پرداخت.