در سطح بندی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه تبریز در بین هفت دانشگاه جامع بین المللی کشور قرار گرفت

۰۹ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۴ کد : ۶۳۶۱ اخبار تصویری

در جدیدترین سطح بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی، دانشگاه تبریز در بین هفت دانشگاه جامع بین المللی کشور قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز، با اعلام اینکه این سطح بندی پس از مطالعات دقیق و اخذ اطلاعات و مدارک و با در نظر گرفتن اسناد بالادستی خاصه برنامه ششم توسعه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شده است، گفت: در سطح بندی صورت گرفته تراز عملکرد،  محوریت فعالیت و ماموریت ویژه به چهار سطح بین‌المللی، منطقه‌ای، ملی و محلی در دو حوزه جامع و تخصصی تقسیم بندی شده اند.
 دکتر محمدرضا پورمحمدی، با اشاره به اینکه در این طرح حدود ۱۲۰موسسه و مرکز آموزش عالی مورد بررسی قرار گرفته اند، افزود: دانشگاه های تبریز به همراه هفت دانشگاه جامع تهران، اصفهان، تربیت مدرس، شهید بهشتی، شیراز و فردوسی مشهد در سطح یک با تراز عملکرد بین المللی و دسته جامع قرار گرفته اند.
 رییس دانشگاه تبریز، همچنین با تاکید بر ماموریت دانشگاه های بین المللی کشور، اضافه کرد: توسعه علم و فناوری، گسترش مرزهای دانش و کمک به رفع چالش های ملی از جمله ماموریت های محوری دانشگاه های بین المللی و جامع کشور است.
وی یادآور شد: شش دانشگاه تخصصی نیز در سطح یک قرار دارند و بقیه دانشگاه ها در سطوح دیگر ماموریت های ملی، منطقه ای و محلی را عهده دار خواهند شد.
خاطر نشان می شود: برای دومین بار است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راسا به سطح بندی دانشگاههای ایران اقدام می نماید همچنین این دانشگاه  اخیرا در رتبه بندی¬های معتبر بین المللی نظیر تایمز در جایگاه ۶۰۱ تا ۸۰۰ کل و ۴۰۱ تا ۵۰۰ حوزه مهندسی، در یو اس نیوز  مقام سوم دانشگاه های جامع ایران را کسب کرده است.