دانشگاه تبریز تسهیلات مختلفی به دانشجویان استعداد درخشان اعطاء می کند

۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۵ کد خبر : ۶۳۱۱ رویدادها و اطلاعیه ها

دانشگاه تبریز انواع تسهیلات را به دانشجویان استعداد درخشان در مقاطع مختلف اعطاء می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حمید احمدی، رییس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز با اعلام ارائه تسهیلات مختلف آموزشی و پژوهشی، گفت: پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، بهره مندی از حمایت معنوی و دریافت لوح تقدیر، اختصاص وام دو برابر توسط دانشجویان برگزیده المپیادهای کشوری و کنکور سراسری، ارائه بن کتاب و یارانه نقدی، اختصاص پاداش مقالات چاپ شده در نشریات علمی – پژوهشی معتبر، مشارکت در اجرای طرح های پژوهشی اختصاصی، ایجاد امکان تحصیل همزمان در دو رشته، بهره مندی از دوره های آموزشی زبان های خارجی، برنامه نویسی، مقاله نویسی با دریافت کمک هزینه، اختصاص سایت کامپیوتری مجهز به اینترنت پرسرعت، پرینتر و اسکنر، بهره گیری از خدمات مشاوره ای و شرکت در بازدیدهای علمی و اردوهای سیاحتی از جمله این تسهیلات است.
رییس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز، افزود: در حال حاضر ۵۹۱ نفر دانشجو به تفکیک ۲۶۶ نفر دکتری،  ۱۸۰ نفر کارشناسی ارشد و ۱۴۵ نفر کارشناسی تحت پوشش گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز هستند.
دکتر احمدی، همچنین از بازسازی و راه اندازی وب سایت گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز خبر داد و اضافه کرد: اطلاع از شرایط و مزایای عضویت، ضوابط پذیرش بدون آزمون، آئین نامه و ابلاغیه ها ، لینک های مفید، آشنایی با اساتید مشاور دانشکده ها، اعلانات و اطلاعیه های گروه و ... از جمله مواردی است که در این وب سایت و برای اطلاع مخاطبین بارگذاری شده است.
وی یادآور شد: همچنین مسابقه¬ای با هدف طراحی لوگو برای گروه حمایت از استعدادهای درخشان برگزار می شود که متقاضیان به شرکت در این مسابقه می توانند با رعایت شرایط، نسبت به ارسال آثار خود اقدام نمایند.
خاطر نشان می شود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر  به آدرس وب سایت گروه به نشانی http://dotsa.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.