برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۵ کد خبر : ۶۳۰۷ اخبار

مراسم آغاز سال تحصیلی با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در تالار این دانشکده برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این مراسم دکتر باب‌اله حیاتی، رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با ارایه گزارشی از وضعیت دانشکده در بخش های مختلف به اهمیت و جایگاه رشته کشاورزی در جامعه پرداخت.
رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز، نقش نیروی انسانی متخصص در این رشته را برای رشد توسعه اقتصادی کشور ضروری بیان کرد و افزود: کشاورزی نقش مهمی در توسعه هر کشور برعهده دارد بر همین اساس در برنامه ششم کشور به این بخش توجه ویژه ای شده است.
دکتر حیاتی، اضافه کرد: بخش کشاورزی همچنین نقش کلیدی در توسعه صنعت اکوتوریسم، صادارت غیرنفتی، تامین کننده مواد اولیه صنایع مختلف و ... است که در صورت سرمایه گذاری و تربیت نیروی انسانی متخصص در این بخش می تواند به توسعه پایدار کشور کمک شایانی نمود.
وی، با بیان اینکه وظیفه اصلی دانشکده ها آموزش و تربیت نیروی انسانی است و هیچ کدام وظیفه ای در خصوص ارایه خدمات رفاهی ندارند، افزود: عمده ارایه خدمات رفاهی در حوزه های مختلف برعهده امور دانشجویی دانشگاه است و در باره اطلاع از آیین نامه های مختلف و از جمله آشنایی با موارد آموزشی نیز می توانید از بخش آموزشی دانشکده و سایت دانشگاه کمک بگیرد.
رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز، اضافه کرد: در بین دانشکده های دانشگاه این دانشکده قدیمی ترین و بزرگترین دانشکده بوده و در حال حاضر دو هزار و ۷۰۰ دانشجو، ۱۲۷ نفر هیات علمی در۱۱ گروه آموزشی مشغول فعالیت هستند.
دکتر باب الله حیاتی اضافه کرد: دوران دانشجویی بهترین فرصت برای موفعیت های شما دانشجویان در زمینه های مختلف زندگی و تحصیلی است و از این رو ضروری است با استفاده از ظرفیت ها و امکاناتی که دانشگاه در اختیار شما گذاشته بهترین بهره لازم داشته باشید.
در این آیین همچنین محمدرضا خدایی، مدیر عامل شرکت مرغ مادر الماس جوجه که جزو فارغ التحصیلان رشته علوم دامی این دانشکده نیز بوده، به عنوان کارآفرین نمونه استان در خصوص اهمیت این شغل و رشته علوم دامی مطالبی را برای دانشجویان جدیدالورود دانشکده کشاورزی ارایه کرد.
از دیگر سخنران این مراسم دکتر قادر دشتی، معاون آموزشی دانشکده بود که در راستای آیین های آموزشی، رفاهی و خدماتی به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداخت.
وی در این مراسم عمده مشکلات آموزشی دانشجویان را عدم انتخاب به موقع و صحیح واحدهای واحدهای توسط دانشجویان اعلام کرد.
همین گزارش حاکی است: پخش کلیپ و قرعه کشی و اهدای جایزه به دانشجویان شرکت کننده از دیگربرنامه های این مراسم بود.