مراسم آغاز سال تحصیلی دانشکده عمران دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۴ کد خبر : ۶۲۹۳ اخبار

مراسم آغاز سال تحصیلی با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز با حضور مسئولین استانی و دانشگاه در تالار این دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در این آیین با بیان اینکه شما دانشجویان با ورود به دانشگاه ها باید زندگی اجتماعی و کارگروهی را در این محیط بیاموزید، اظهار داشت: دوران دانشجویی بهترین فرصت و لحظات برای شکل گیری شخصیت اجتماعی افراد است و باید تمرین خوب زندگی کردن را از دانشگاه آموخت.
مهندس پورمهدی، با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته و پیشرفته اهمیت بیشتری به تولید علم و دانش با توجه به نیاز اجتماعی آنها داده می شود، اضافه کرد: احترام به خرد جمعی و حقوق دیگران و ایفای نقش اجتماعی در جوامعی مثل کشور ژاپن و سایر کشورهای توسعه یافته منطقه و جهان باید در کشور ما نیز مورد توجه قرار گیرد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: همچنین برای ایفای وظیفه دیگر، شما دانشجویان نسل امروز با خوب درس خواندن و مجهز شدن به دانش روز دنیا در رشته های مورد نیاز باید در توسعه و رشد و آبادانی کشور نقش تعیین کننده ای داشته باشید و در این حوزه نیز  رسالت شما سنگین و مهم است.
وی  در پایان با اشاره به عرصه دیگر حضور دانشجویان در دفاع از کشور نیز گفت: دانشجویان سهم عمده‎ای در پیروزی در هشت سال دفاع مقدس داشتند و دانشجویان انقلابی دانشگاه تبریز نیز سرآمد بودند که عنوان مشهدالشهداء به این دانشگاه اختصاص یافته است.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این آیین ضمن تبریک ورود دانشجویان جدید به مشهدالشهدای دانشگاه های کشور اظهارداشت: شما دانشجویان باید افتخار کنید که در این دانشگاه مشغول به تحصیل می شوید، چرا که این دانشگاه بعد از دانشگاه تهران به عنوان دومین دانشگاه قدیم کشور است و در حال حاضر نیز جزو ۱۰ دانشگاه برتر، سطح یک و  جامع کشور مطرح است.
دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: این دانشگاه نه تنها در بین دانشگاه های برتر و جامع کشور به عنوان مهمترین دانشگاه مطرح است، بلکه بر اساس ارزیابی های بین المللی دانشگاه تبریز در عرصه های مختلف جزوه دانشگاه تاثیرگذار و برتر دنیا به شمار می آید و دارای جایگاه ممتازی در رنکینگ بین المللی است.
رییس دانشگاه خاطر نشان کرد: وجود نزدیک ۳۰۰ آزمایشگاه، ۸۰۰ نفر هیات علمی که تعدادی از آنها جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان  هستند و همچنین چندین مرکز تحقیقاتی و قطب علمی و ... از جمله مزایایی است که این دانشگاه را با سایرین متفاوت می‎کند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه فرق عمده و شرط تعیین کننده بین ملت ها وکشورهای توسعه یافته و پیشرفته به لحاظ سابقه تاریخی، موقعیت جغرافیای، به خاطر منابع و معادن، نژاد، رنگ پوست، زبان و ... آنها نبوده، تصریح کرد: تفاوت را باید در یک مورد و در میان کشورهای توسعه یافته و در حال پیشرفته جستجو کرد، آن هم دانش و فرهنگ است و کشور ما نیز اگر می خواهد جزو کشورهای توسعه یافته قرار گیرد، باید در مسیر توسعه تولید علم و دانش حرکت کند.
وی اضافه کرد: رسالت شما دانشجویان خوب درس خواندن است و رسالت دانشگاه ها نیز در قبال جامعه توسعه علمی، تکنولوزی و فناوری و به ویژه تربیت انسانهای متخصص، ماهر و متعهد با توجه به نیاز جامعه است.
دکتر تقی زادیه، رییس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های این دانشکده گفت: دانشکده مهندسی عمران جزو دانشکده های برتر دانشگاه تبریز است به طوریکه در حال حاضر ۵۰ نفر هیات علمی در این دانشکده مشغول فعالیت هستند که از این تعداد بیش از ۵۰ درصد آنها در مرتبه دانشیاری و استادی هستند.
وی افزود: با توجه به فضای آموزشی مناسب، آزمایشگاهها و تالارهای متعدد و مجهز و فضای فرهنگی و آموزشی درخور، فارغ التحصیلان این دانشکده در پست های جامعه منشاء اثر وخدمت هستند که باعث افتخار اساتید این دانشکده است و دانشجویان جدیدالورود نیز باید راه اسلاف موفق خود را ادامه دهند.
رییس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز اضافه کرد: در حال حاضر یک هزارو ۳۴۷دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند که۷۰ دانشجو در مقطع دکتری، ۳۱۵ و ۹۶۲دانشجو به ترتیب در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در شش رشته و گرایش دکتری، ۱۱رشته و گرایش کارشناسی ارشد و سه رشته و گرایش مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل بوده و از این تعداد  ۳۹۲  نفر ورودی جدید هستند.