دانشگاه تبریز، جزو برترین های پیشرو در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی کشور انتخاب شد

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۳ کد خبر : ۶۲۸۷ اخبار

دانشگاه تبریز در بین ۱۰ دانشگاه برتر و پیشرو در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی کشور قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور با اعلام اینکه بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته توسط وزارت علوم در حال حاضر ۱۰ دانشگاه برتر و پیشرو در بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی مشخص شدند، گفت: دانشگاه های تبریز، تهران، امیرکبیر، علامه طباطبایی، بوعلی همدان، شهید چمران اهواز، کردستان، شهید مدنی تبریز،کرمان و کرمانشاه از جمله دانشگاه‌هایی هستند که در حوزه بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی پیشرو انتخاب شده ا ند.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به حمایت صندوق رفاه دانشجویان در بحث بهبود فضای خوابگاهی افزود: ۳ خوابگاه  با رتبه‌های ۳و ۴ در  این دانشگاه وجود دارد که در تابستان امسال با اعمال تغییراتی ارتقاء یافته و ضمن تعمیر و بازسازی به سیستم جدید و پرسرعت اینترنت، فرش، موکت، پرده، دستگاه های تندرستی، نورپردازی مجهز و رنگ آمیزی شد ه اند.
دبیر معاونان دانشجویی منطقه ۳ دانشگاه های کشور، اضافه کرد: در بحث تغذیه دانشجویی نیز تعمیر، بازسازی و تجهیز سلف مرکزی برادران، افتتاح و توسعه رستوران های آزاد دانشجویی و تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی و خرید دو دستگاه ظرفشویی بزرگ و پیشرفته از  کشور المان از جمله اقدامات  صورت گرفته در این خصوص توسط دانشگاه تبریز است.
خاطر نشان می شود: در حال حاضر ۲۴ هزار دانشجو در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل بوده و امکانات رفاهی مناسبی با آنان ارایه می شود  که  دو منویی بودن غذا در سلف های مرکزی، ارایه یارانه در سلف های آزاد با تنوع غذایی  و  ارایه خوبگاه به صد درصد واجدین شرایط، از آن جمله است.