در چهاردهمین دوره مسابقه های سراسری عملیات حرارتی، دانشجویان دانشگاه تبریز رتبه برتر را بدست آورند

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۵ کد : ۶۲۷۱ رویدادها و اطلاعیه ها

دانشجویان دانشگاه تبریز در چهاردهمین دوره مسابقه های سراسری عملیات حرارتی، در بخش غیر آهنی رتبه دوم کشور را کسب کرند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این دوره مسابقات رضا غفاری عدلی و محمد مهدی از دانشگاه تبریز و محمدجواد سالک و میلاد بدر از دانشگاه صنعتی سهند با تیم شهید علی تجلایی توانستند؛ مقام دوم را در بخش غیرآهنی کسب نمایند.
بنابراین گزارش در این مسابقه تیم تیگ از دانشگاه صنعتی اصفهان در بخش آهنی و ویژه و تیم دراک از دانشگاه شیراز مقام  اول را کسب کردند.
همین گزارش حاکی است؛ چهاردهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی در سه بخش آهنی، غیر آهنی و ویژه با شرکت بیش از 90 تیم از دانشگاه های سراسر کشور شهریور سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.