با همکاری دانشگاه سازمان ملل؛ همایش مدیریت پیوند آب - انرژی - و غذا در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۲ کد خبر : ۶۲۷۰ رویدادها و اطلاعیه ها

همایش مشترک پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز و دانشگاه سازمان ملل با عنوان مدیریت پیوند آب - انرژی - غذا در حوضه آبریز دریاچه ارومیه در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دبیر همایش مدیریت پیوند آب - انرژی - غذا در حوضه آبریز دریاچه ارومیه با اعلام این خبر گفت: هدف این همایش، ارائه دستاوردهای نوین در رویکرد پیوندی برای بهره برداری بهینه از منابع محیط زیستی در حوزه دریاچه ارومیه و ارایه راهکارهای علمی و صحیح برای  احیای دریاچه است.
دکتر مهدی ضرغامی با اشاره به ضرورت برگزاری چنین برنامه هایی افزود: با توجه به گسترش روزافزون جمعیت و متعاقب آن افزایش نیازهای اساسی انسان ها که شامل آب، هوا، غذا و انرژی است، افزایش بهره برداری از این منابع، مساله پیچیده ای را در طول سالیان پیش رو ایجاد خواهد نمود. لذا با رویکرد مدیریت بهینه این منابع، کارگاهی تخصصی توسط پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز و دانشگاه سازمان ملل و همکاری نهادهای علمی دیگر در روزهای 21 و 22 آبان ماه 96 برگزار خواهد شد.
ضرغامی گفت: در این همایش، مدیران ستادی نهادهای مرتبط با حوزه آب، خاک، انرژی و تولید غذا نیز حضور خواهند داشت و امضای تفاهم نامه های همکاری هم پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: «توضیح وضعیت دریاچه و سپس بازدید میدانی از دریاچه»، « بحث و تبادل نظر پیرامون اثرات و چالش های اقتصادی اجتماعی برنامه های احیای دریاچه ارومیه و ارایه نظرات و تجارب موفق و شکست خورده مدیریت پیوند آب-غذا-انرژی در سایر نقاط دنیا» و « سخنرانی دکتر رضا اردکانیان از دانشگاه سازمان ملل و دانشگاه صنعتی شریف، رودولف کلورینگا دبیر اجرایی موسسه همکاری جهانی GWP، پروفسور الکو ون بیک محقق برجسته از موسسه Deltares هلند، هیروشان هتیاراچی به عنوان ریاست بخش مدیریت پسماند دانشگاه سازمان ملل و استاد دانشگاه صنعتی لورنس آمریکا، دکتر فریز هولزوارث از مدیران دانشگاهUNESCO-IHE  در شهر دلفت هلند و نیز دکتر لوسی کارلبرگ به عنوان رئیس موسسه محیط زیست استکهلم SEI » از جمله برنامه های این همایش است.
شایان ذکر است: علاقمندان برای ثبت نام اولیه می توانند به لینکhttps://goo.gl/hapKrR   مراجعه نمایند.