دانشجوی دانشگاه تبریز در المپیاد علمی دانشجویی کشور خوش درخشید

۰۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۶ کد : ۶۲۵۶ رویدادها و اطلاعیه ها

حسن ساعی، دانشجوی دانشگاه تبریز  در مرحله نهایی بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور  رشته زیست شناسی مقام دوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مرحله نهایی بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور، داوطلبین در رشته های آمار، الهیات و معارف، حقوق، ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، زیست شناسی، شیمی، طراحی صنعتی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، علوم جغرافیایی، علوم زمین، فیزیک، مهندسی شیمی، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی، مهندسی برق،  مهندسی مکانیک و مهندسی عمران به رقابت پرداختند.

همین گزارش حاکی است: حسن ساعی، دانشجوی رشته زیست سلولی و مولکولی دانشگاه تبریز بوده و درکنکور سال ۹۵ رتبه نهم کشوری را کسب نموده است.

خاطر نشان می شود: مرحله نهایی بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی و با حضور۹۷۹ داوطلب منتخب المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز برگزار شد که از این تعداد۳۶۲ داوطلب زن و۶۱۷ داوطلب مرد بودند.